Tjänster Individuella Namn

Som standard kommer dina produkter att tryckas med logotypen eller bilden som du har angett och alla enheter i beställningen kommer att vara identiska.

Om du vill göra varje artikel unik kan vår 'Individuella Namn' tjänst, mot en liten kostnad göra så att varje enhet blir lasergraverad med unik information som ett namn eller referens efter eget val. 

Denna möjlighet att skräddarsy på extra nivå är särskilt populärt bland skolor, universitet, gym och arbetsplatser som uppskattar att varje enhet är personlig för att förhindra att blanda ihop enheterna. Hur kommer man igång?

Kontakta oss, och meddela din försäljningsrepresentant att du är intresserad av vår 'Individuella Namntjänst' för en viss produkt. Skicka dem ditt logotyp underlag via email och ett exempel på namn eller referens som du vill ha graverat på produkten. Ange information om typsnitt - om du har något i åtanke. 

Visste du att du kan få din logotyp Screentryckt och det individuella namnet Lasergraverat? Alternativt kan båda vara Lasergraverade.

När du vill göra en beställning, skicka oss ett kalkylblad med de unika namn / referens du vill ha på varje produkt. Om de varierar i längd kan vi skicka ytterligare korrektur för att kontrollera att du är nöjd med formateringen för både korta och långa namn.