Vault
Vault Korthållare för telefoner
Mobil korthållaren Vault är ett fantastiskt tillbehör som är kompatibelt med de senaste iPhone-modellerna (från iPhone 12 och framåt). Utsidan är gjord av ett mjukt konstlädermaterial, som är redo att märkas med din logotyp i fantastiska detaljer. Vault fästs enkelt på din telefon via den snabba magnetteknologin. Hör av dig redan idag angående priser, prover och leveranstider.

Leverans inom 6 dagar. Inom denna tidsram producerar vi, skräddarsyr och levererar din order. 
Finns tillgänglig från bara 25 enheter

Oavsett om du är ute efter en liten eller stor mängd, kommer våra vänliga Account Managers att ge dig den bästa servicen dom kan. Fråga efter priser, korrekturförslag med din logotyp och kostnadsfria varuprover. Ingen beställningsskyldighet.

00 timmar 00 minuter 00 sekunder återstår för leverans på fredag 1 mars 2024

Färger

Svart

Tan

Brandingmöjligheter och tryckområde

Korthållare för telefoner Screentryck
Tryckområde angivet av

Screentryck:
48mm X 48mm

Fototryck:
48mm X 48mm

Prägling:
48mm X 48mm
Screentryck
1-4Färger

Screentryck

Visar att produkten kan tryckas med en teknik som kallas "Screen Printing" , den mest etablerade metoden för att trycka på objekt. I våra priser ingår alltid screen printing med upp till 4 färger på båda sidor eller där så möjligt. Logotyper som ska tryckas på produkter med denna symbol bör tillhandahållas i vektorformat såsom. eps, ai eller .cdr. Typsnitt  bör omvandlas till konturer och alla färger bör vara "solida" snarare än i toner eller graderingar.

Fototryck

Fototryck

Visar att produkten kan tryckas med fullfärgstryck. Logotyper bör vara i högupplösta och med minst 300DPI. Du kan tillhandahålla filer i format så som .png, jpeg eller .gif. Bilder med låg upplösning kommer inte att ge bra resultat. Våra priser inkluderar alltid tryck i full färg på alla tryckbara ytor.

Prägling Stor Uppsättning

Prägling Stor Uppsättning

We can Emboss your logo onto the large surface area for an additional one-off cost. Ask us about branding details and price information today.Kompletta riktlinjer för tryck
Ladda ner produkt-PDF
Se mått och dimensioner

Egenskaper

  • Fästs via magnetteknik

  • Exteriör i mjukt konstläder

  • Enkel åtkomst till dina viktiga kort

  • Lämplig för iPhone 12 och senare modeller

  • Stort tryckområde som kan tryckas med din logotyp

Hur de levereras

Din Telefon korthållare 
(I plantbaserad påse)

Förpackade i genomskinliga påsar gjorda av växtbaserat material som är biologiskt nedbrytbara och mer miljövänliga än vanliga plastpåsar.

Tjänster

Vault Prägling Stor Uppsättning

Prägling Stor Uppsättning

Vi kan Prägla din logotyp på det stora tryckområdet för en extra kostnad. Fråga oss idag om tryckdetaljer och prisinformation idag.

Mått och vikt

Längd: 99.5mm (3.9 Tum)
Bredd: 65.5mm (2.6 Tum)
Höjd: 4.2mm (0.17 Tum)
Vikt: 31 gram (1.1 ounces)