Vault
Vault Korthållare för telefoner
Mobil-korthållaren Vault är ett fantastiskt tillbehör som är kompatibelt med de senaste iPhone-modellerna (från iPhone 12 och uppåt). Utsidan är gjord av ett mjukt konstlädermaterial, som är redo att tryckas med din logotyp i fantastiska detaljer. Vault fästs enkelt på din telefon via den snabba magnetteknologin. Hör av dig redan idag angående priser, gratis varuprover och leveranstider.

Leverans inom 6 dagar. Inom denna tidsram producerar vi, skräddarsyr och levererar din order. 
Finns tillgänglig från bara 10 enheter

Oavsett om du är ute efter en liten eller stor mängd, kommer våra vänliga Account Managers att ge dig den bästa servicen dom kan. Fråga efter priser, korrekturförslag med din logotyp och kostnadsfria varuprover. Ingen beställningsskyldighet.

00 timmar 00 minuter 00 sekunder återstår för leverans på måndag 24 juni 2024

Färger

Svart

Tan

Brandingmöjligheter och tryckområde

Korthållare för telefoner Screentryck
Tryckområde angivet av

Screentryck:
48mm X 48mm

Fototryck:
48mm X 48mm

Prägling:
48mm X 48mm

Screentryck

Visar att produkten kan tryckas med en teknik som kallas "Screen Printing" , den mest etablerade metoden för att trycka på objekt. I våra priser ingår alltid screen printing med upp till 4 färger på båda sidor eller där så möjligt. Logotyper som ska tryckas på produkter med denna symbol bör tillhandahållas i vektorformat såsom. eps, ai eller .cdr. Typsnitt  bör omvandlas till konturer och alla färger bör vara "solida" snarare än i toner eller graderingar.

Fototryck

Visar att produkten kan tryckas med fullfärgstryck. Logotyper bör vara i högupplösta och med minst 300DPI. Du kan tillhandahålla filer i format så som .png, jpeg eller .gif. Bilder med låg upplösning kommer inte att ge bra resultat. Våra priser inkluderar alltid tryck i full färg på alla tryckbara ytor.

Prägling

Visar de läderområde på produkten som kan graveras. Under tryckningsprocessen märks din logotyp permanent i ytan på lädret med hjälp av metall med en kombination av värme och tryck. Som en förberedelse för präglingsprocessen, tillverkar vi en metallstämpel sim matchar formen på din logotyp. Denna metod av 3-dimensionell tryckning ger din logotyp ett slående utseende. Däremot är tekniken inte lämplig för logotyper med många fina detaljer, eller när logotypen måste visas i en mindre storlek. Våra priser inkludera alltid tryckning av alla tryckbara områden. Logotyper för produkter med denna symbol ska laddas upp i ett vektor format såsom. eps, ai, och. cdr. Skrift bör omvandlas till konturer och alla färger bör vara tydliga och rena snarare än i toner och nyanser.Kompletta riktlinjer för tryck
Ladda ner produkt-PDF
Se mått och dimensioner

Egenskaper

  • Fästs via magnet-teknologi

  • Exteriör i mjukt konstläder

  • Enkel åtkomst till dina viktiga kort

  • Lämplig för iPhone 12 och senare modeller

  • Stort tryckområde som kan tryckas med din logotyp

Hur de levereras

Din Telefon korthållare 
(I plantbaserad påse)

Förpackade i genomskinliga påsar gjorda av växtbaserat material som är biologiskt nedbrytbara och mer miljövänliga än vanliga plastpåsar.

Tjänster

Vault Prägling Stor Uppsättning

Prägling Stor Uppsättning

Vi kan Prägla din logotyp på det stora tryckområdet för en extra kostnad. Hör av dig idag för information om tryckdetaljer och pris.

Mått och vikt

Längd: 99.5mm (3.9 Tum)
Bredd: 65.5mm (2.6 Tum)
Höjd: 4.2mm (0.17 Tum)
Vikt: 31 gram (1.1 ounces)