Rest
Rest Telefonhållare

Mobilhållare  Rest Offert

Rest Mobilhållare är en snygg giveaway produkt som kan användas dagligen. Rest är kompatibel med alla större smartphones och är utformad att stödja din telefon i optimal vinkel för att titta på videor eller filmer. Det stora tryckområdet kan Screen- eller Fototryckas med din logotyp, slogan och mer. Kontakta oss idag angående priser och prover.

Leverans inom 6 dagar. Inom denna tidsram producerar vi, skräddarsyr och levererar din order. 

Mellan tisdag, 26 sep 2023 och onsdag, 4 okt 2023, så har denna produkt längre leveranstid. Vänligen kontakta oss för mer detaljer.

Finns tillgänglig från bara 10 enheter

Oavsett om du är ute efter en liten eller stor mängd, kommer våra vänliga Account Managers att ge dig den bästa servicen dom kan. Fråga efter priser, korrekturförslag med din logotyp och kostnadsfria varuprover. Ingen beställningsskyldighet.

Färger

Svart

Pantone Reflex Blå C

Pantone Röd 186 C

Vit

Brandingmöjligheter och tryckområde

Telefonhållare Screentryck
Tryckområde angivet av

Screentryck:
65mm X 28mm

Fototryck:
65mm X 28mm
Screentryck
1-4Färger

Screentryck

Visar att produkten kan tryckas med en teknik som kallas "Screen Printing" , den mest etablerade metoden för att trycka på objekt. I våra priser ingår alltid screen printing med upp till 4 färger på båda sidor eller där så möjligt. Logotyper som ska tryckas på produkter med denna symbol bör tillhandahållas i vektorformat såsom. eps, ai eller .cdr. Typsnitt  bör omvandlas till konturer och alla färger bör vara "solida" snarare än i toner eller graderingar.

Fototryck

Fototryck

Visar att produkten kan tryckas med fullfärgstryck. Logotyper bör vara i högupplösta och med minst 300DPI. Du kan tillhandahålla filer i format så som .png, jpeg eller .gif. Bilder med låg upplösning kommer inte att ge bra resultat. Våra priser inkluderar alltid tryck i full färg på alla tryckbara ytor.Ladda ner produkt-PDF
Vilket tryck valde andra kunder för denna modell?
Kompletta riktlinjer för tryck
Se mått och dimensioner

Egenskaper

  • Smart kompakt design

  • Universell design. Passar alla stora telefoner och surfplattor

  • Dubbla tryckområden för din logotyp och mer

  • Hållbar design för daglig användning

Hur de levereras

Din telefonhållare
(I plantbaserad påse)

Förpackade i genomskinliga påsar gjorda av växtbaserat material som är biologiskt nedbrytbara och mer miljövänliga än vanliga plastpåsar.

Mått och vikt

Längd: 133mm (5.2 Tum)
Bredd: 5mm (0.2 Tum)
Höjd: 40mm (1.6 Tum)
Vikt: 17.5 gram (0.62 ounces)

Nyliga reviews för Rest

15 mars 2022

Vi beställde brandade mobilhållare för…

Vi beställde brandade mobilhållare för vårt bolag och har nu fått leveransen och är mycket nöjda - både gällande kvalitét och branding. Snyggt, snabb och smidig affär. Riktigt bra kundbemötande. Kommer absolut att välja Flashbay igen.
Sofia Frisk
4.9/5 Trustpilot Rating Läs alla 1256 recensioner