FAQÄr alla USB-minnen tillverkade på samma sätt?

Marknaden är full av USB minnen av varierande kvalitet. Några är excellenta även om många tyvärr inte håller kvalitén för datalagring. Om du överväger en leverantör med logotyptryckta USB minnen för marknadsföringssyfte, kan en god kvalitetsprodukt komma att förbättra din företagsbild. I strävan efter ett lågt pris, tummar dock många leverantörer på kvalitén.

Vi skickade Henry Jacksen (Quality Control manager på Flashbay Fabriken ) för att undersöka konkurrensen. "Resultaten var slående och oroande på många sätt" säger Jacksen. Av flera hundra testade modeller, har vi valt ut en som jämförelse för att illustrera de vanliga kvalitetsbristerna. Rapporten under visar vår standardklassisk serie av USB minnen jämfört med den vanligaste kopian. Jacksen tillägger att; "många leverantörer av företagsgåvor köper kopian direkt från tillverkare i Kina som klipper för många kanter, vilket resulterar i allvarliga kvalitetsproblem."

Kvalitet på minneschip (inuti USB minnet)

NAND Flash minneschip är en komponent som ligger i hjärtat av USB minnet. Minne kommer i olika grader med variation i läs- och skrivhastighet. På Flashbay, använder vi A klassat minne i alla våra produkter. Tyvärr är det vanligt för vissa leverantörer av företagsgåvor, att agera som mellanhänder, och är då ofta omedvetna om vad deras USB minnen innehåller. Resultatet är liten minneskapacitet, billigt och frestande för oseriösa leverantörer av företagsgåvor. Flashbay är USB Flash Drive tillverkare så vi kan fullt ut kontrollera alla komponenter som används i våra produkter. (lär mer om vår fabrik).
FlashbayKonkurrent

Metall- vs Plasthänge för nyckelringsfäste

Det är viktigt att fästet på ditt USB minne är i metall om du avser att fästa det i till exempel en nyckelknippa. Ett plastfäste är mer troligt att gå sönder och då kan USB minnet lätt tappas bort.
FlashbayKonkurrent

Kretskort

Kretskortet är den gröna kortdelen som du kan se i de flesta elektronikprodukter. Vi monterar det på ett stabilt sätt med fyra olika fästen som håller det på plats. De värsta tillverkarna limmar tyvärr fast det (ja, det är värmt lim från en limstol på bilden). Eftersom USB minnet värmer upp limmet kan kretskortet lätt bli skadat.
FlashbayKonkurrent

Lockets passform

Kroppen på vår klassikserie USB minnen(Flashbay) har 2 små upphöjda delar som gör att locket klickar på plats.
FlashbayKonkurrent

Tryckkvalitet

Användning och slitage på USB minnet är svårt att undvika men Flashbay gör det lilla extra för försäkra maximal hållbarhet. När vi trycker på metall, trycks metallskalet innan ihopmonteringen sker. Detta tillåter oss att ugnsbränna trycket och förbättra hållbarheten och styrkan. Vidare har vi en strikt kvalitetskontroll för att försäkra oss om att alla logotyper vi producerar är korrekta. Bilderna ovan visar resultatet av en standardkvarlitets scratch test. Konkurrentens tryck flagnar av, medan Flashbays tryck håller sig.
FlashbayKonkurrent

Kvalitén av aliminiumskal

Vi använder högklass eloxerad aliminium som är speciellt behandlad för att motverka fingeravtryck (lätt att rengöra) samt har en anti-scratch, härdad yta. Imatörer använder mycket billigare, oren och obehandlad aliminium; skillnaden vid en jämförelse är slående.
FlashbayKonkurrent

Tjockleken på USB minne

Ingen gillar tjocka, klumpliga USB minnen. Tjockleken på ett USB minne gör mycket på utseendet och bara några millimeter tunnare gör en stor skilland. Ovan ser du att vår produkt är 1 mm tunnare på det tjockaste stället och betydligt tunnare allround.
FlashbayKonkurrent

Certifikerad RoHS

RoHS Direktiv står för "the restriction of the use of certain hazardous substances in electrical and electronic equipment". Flashbay håller sig strkt till detta EU direktiv och kan visa upp intyg från godkända tester. Vi rekommenderar att du undviker leverantörer som inte kan producera i enlighet med RoHS. Icke RoHS komponenter är billigare och därmed deras utbredda ställning på marknaden.Se Flashbay certifiktion för denna modell

FlashbayKonkurrent

Flashbay är dedikerade att bibehålla kvalitetsstandard enligt (ISO) 9001:2000. Vi levererar kvalitets USB minnen till de största (och minsta) företag I världen som återkommer gång på gång för upprepade beställningar. Kontakta oss för en offert.