FAQ"On the Go" USB-minnen (OTG) förklarat

Några av våra modeller erbjuder två val av USB-kontakter. Dessa modeller kallas vanligtvis "On the Go" USB-minnen. Den ena änden kommer alltid att ha en vanlig USB-anslutning, normalt kallad "Typ-A". Den andra änden är ett val av antingen en USB-C kontakt eller Micro-USB kontakt.
Typ-C enheter
Typ-C-kontakten är kompatibel med alla enheter som har en USB-port med typ C, inklusive Apples senaste MacBook Pro-dator, HPs Specter dator , Samsungs Galaxy S8 Smartphone, Google Pixel Smartphone och många fler. Listan över typ C-kompatibla enheter förväntas växa snabbt de närmaste åren.
Micro-B enheter
Mikro-B-kontakten är kompatibel med alla enheter som har en Micro-B USB-port. Dessa inkluderar flera smartphones, surfplattor och digitalkameramodeller.
Fördelar med "On the Go" USB-minnen
"On the Go" USB-minnen kombinerar två USB-kontakter i en modell. Detta innebär fördelar såsom:
  • Innebär extra lagringsmöjligheter för din surfplatta eller mobil. Anslut bara din enhet och för över dina filer till USB-minnet.
  • Fungerar även med bärbara och stationära datorer via Typ-A kontakten.
  • Över snabbt filerna från din Typ-A enhet till Typ-C eller Micro-B enheter via de dubbla anslutningsändarna.
  • Du kan även överföra filer från dina USB-C eller Micro-USB till din Typ-A enhet.
"On the Go" USB-minnen är ett modernt marknadsföringsverktyg för som du kan använda för att att marknadsföra din organisation. Bekvämligheten med de dubbla kontakterna säkerhetställer att dina kunder och klienter kommer att använda era logotyptryckta USB-minnen i många år framöver.
Om du vill beställa dessa för ett event så överväg att dela upp beställningen med olika kontakter. Till exempel, om du tänkt beställa 500 Lynx USB, så kan du beställa 250st med Typ-C kontakt och 250st med Micro-B kontakt. Under eventet kan du då fråga mottagaren vilken typ av kontakt de föredrar, beroende på vad de har för enhet och behov.