FAQKommer mitt USB-minne att fungera på alla datorer?

USB-minnen använder USB protokollet för att operera med en PC, Mac och andra enheter med USB-port. Normalt använder USB minnen masslagrings drivers som ingår i Windows ME, Windows 2000 and Windows XP eller senare versioner såväl som Mac OS 9 och Mac OS X eller senare version såväl som Linux 2.4.6 eller senare version. Vissa tillverkare erbjuder drivrutiner för Windows 98 SE eller Windows NT. Apple erbjuder en masslagrings drivrutin för Mac OS 8.6. För mer information, vänligen kontakta tillverkaren av USB.