Twister

FAQHur långa är era ledtider?

Flashbay's , tid från order till leverans är snabbast i världen och legendariska inom branschen. De flesta av våra produkter finns på 5 arbetsdagar ledtiden för beställningar mellan 10 och 10 000 enheter.

Här kan du se steg från order till leverans som utgör det noterade ledtid:
Snabb-offert
Vardagar från mottagandet av order Exakt datum* Vad händer denna dag?
0
måndagen den 26:e augusti 2019 Du lägger en beställning hos Flashbay för Classic USB Flash Drives, tryckt med ditt företags logotyp, och förladdad med ditt företags uppgifter (till exempel).
1
tisdagen den 27:e augusti 2019 Delkomponenter av din beställning sammanställs, som en förberedelse för produktion.
2
onsdagen den 28:e augusti 2019 Produkter monteras och märks med din grafiska logotyp
3
torsdagen den 29:e augusti 2019 Din beställning är kvalitetsgranskade och inbokad för transport.
4
fredagen den 30:e augusti 2019 Order under transporten från fabrik.
5
måndagen den 2:e september 2019 Ordern levererad till dig.
* Vänligen notera att innan vi kan börja behandla din beställning, alla specifika detaljer om detta beslut skall bekräftas:
Om du funderar på en beställning på logotyp tryckt produkter för användas på en kommande händelse, är det klokt att låta ytterligare några dagar på er sida att begära priser, varuprover och "virtuella bevis" från Flashbay.

Även om våra resultat för leverans i rätt tid är i världsklass, ibland våra ledtider kan förlängas på grund av omständigheter utanför vår kontroll, till exempel, kurir förseningar på grund av dåligt väder. Vi rekommenderar kunder tillåta några dagar extra leverans buffert när beställningen är affärskritiska för ett evenemang.