FAQHur långa är era ledtider?

Flashbay's , tid från order till leverans är snabbast i världen och legendariska inom branschen. De flesta av våra produkter finns på 5 arbetsdagar ledtiden för beställningar mellan 10 och 10 000 enheter.

Här kan du se steg från order till leverans som utgör det noterade ledtid:
Snabb-offert
Vardagar från mottagandet av order Exakt datum* Vad händer denna dag?
0
måndagen den 12:e december 2022 Du lägger en beställning hos Flashbay för Classic USB Flash Drives, tryckt med ditt företags logotyp, och förladdad med ditt företags uppgifter (till exempel).
1
måndagen den 12:e december 2022 Delkomponenter av din beställning sammanställs, som en förberedelse för produktion.
2
tisdagen den 13:e december 2022 Produkter monteras och märks med din grafiska logotyp
3
onsdagen den 14:e december 2022 Din beställning är kvalitetsgranskade och inbokad för transport.
4
torsdagen den 15:e december 2022 Order under transporten från fabrik.
5
fredagen den 16:e december 2022 Ordern levererad till dig.
* Vänligen notera att innan vi kan börja behandla din beställning, alla specifika detaljer om detta beslut skall bekräftas:
Om du funderar på en beställning på logotyp tryckt produkter för användas på en kommande händelse, är det klokt att låta ytterligare några dagar på er sida att begära priser, varuprover och "virtuella bevis" från Flashbay.

Även om våra resultat för leverans i rätt tid är i världsklass, ibland våra ledtider kan förlängas på grund av omständigheter utanför vår kontroll, till exempel, kurir förseningar på grund av dåligt väder. Vi rekommenderar kunder tillåta några dagar extra leverans buffert när beställningen är affärskritiska för ett evenemang.